Taller de Ganxet estrena web

Taller de Ganxet

Otro de los proyectos en los que estoy implicado es la web del Taller de Ganxet que ha puesto en marcha mi mujer. Se trata de eso, de un Taller de Ganchillo donde se realizan cursos y talleres, las personas van a tejer y se realizan otras actividades.

Empezó en verano de 2018 y ha crecido tanto que hemos tenido que plantear una nueva web, con una plantilla profesional y preparando la tienda online.

Taller de Ganxet

 

Taller de Ganxet estrena web

Fragmento de la presentación (en catalán):

Us faig cinc cèntims d’on surt aquesta idea del Taller de Ganxet.

Soc la Cris i la meva relació amb el món de les labors ve de molt lluny, quasi des del mateix dia de néixer. A casa meva, les àvies i la meva mare sempre estaven envoltades de llanes, cotons, ganxets, agulles, robes, didals, botons, fils i més fils.

De petita passava hores amb l’ àvia fent cabdells de llana. En aquella època compraven la llana i els cotons en troques i jo era la que estava tota la estona amb els braços ben oberts i movent-los com un infinit mentre l’ àvia feia els cabdells.

Elles, les dones de la meva tribu, van ser les meves mestres.

Amb les dues agulles vaig començar des de ben petita, portava els jerseis fets per mi a l’ escola. Jerseis i bufandes.

El temps va passar i fa uns 25 anys em vaig aficionar al punt de creu. Començant per petits treballs com pitets, tovalloles, estovalles individuals fins a arribar a fer quadres més complicats.

I ara? Ara m’ he tornat addicta al ganxet…  Sense saber per on començar vaig decidir fer-ho amb un cobrellit.

Sí, he de confessar que és realment addictiu: ‘Ara, ara vinc que acabo aquesta volta… i una altra, i una altra…’

Però el que més m’ha animat a donar el salt a tenir aquest  blog, xarxes socials i decidir-me a donar tallers, ha sigut el aplaudiment i recolzament des meus fills i del Jordi.

Així que ens veiem per aquí o en algun dels tallers! ?

 

Acceso a la web » Taller de Ganxet »

 


Mi Newsletter. Suscríbete.

De forma periódica, con una frecuencia menor de la que querría, diseño y mando una sencilla newsletter sobre nuevos contenidos en la web y otras cosas que considero interesantes. Pruébalo, y si no te gusta…

 

Ir arriba